Kryssi

Kryssi

Kryssi on vuonna 2019 perustettu satamakapakka, jossa voi nauttia konstailematonta ruokaa, merellisiä ja raikkaita makuja rennossa ilmapiirissä. Piipahda nauttimaan kupponen kahvia tuoreen munkin kera; nauti kesästä jäätelöllä! Terasseilla koet aidon kalasataman tunnelman!

Kesäsesonkina kesäkuun alusta elokuun loppuun olemme avoinna joka päivä. Kryssin vuoden 2019 kesäsesonki on päättynyt ja palvelemme erillisen tilauksen mukaan.

Kapakan ovet avautuvat aikaisemmin tapahtumapäivinä ja ohjelmallisina iltoina jatketaan pikkutunneille (max klo 02). Tapahtumapäivinä voi olla rajattu lista-annos ruokailu mahdollisuus. Keittiön sulkeuduttua on mahdollista nauttia pikkusuolaisia vitriinistä ja grillituotteita kuten ranskalaisannoksia.

Koko ravintolassa ovat anniskeluoikeudet. Kesäsesongin jälkeen ravintola palvelee tilauksien mukaan sekä tapahtumissa.

Nähdään Kryssissä, Krookan sydämessä!

Ruokalista

Ruokalista

Konstailematonta ruokaa, aitoja makuja!

Arvoisat asiakkaat, leivomme teille päivittäin leipiä, joita voitte makustella annoksien valmistuessa. Päivän kalansaaliista tyrkytetään annoksia liitutaululle, saannin ja menekin mukaan.

Lista on voimassa pe 30.8. saakka. Kesän päätös päivänä la 31.8. tarjoillaan vaihtuvia annoksia liitutaululta tasaraha hinnoin!

Tapahtumapäivinä, jolloin on katettuna erillisiä buffet menuja, tarjoilemme supistettua annos valikoimaa lounaan ohella.

 

undefined

 

 

 

Lounas

Lounaslista

ARKILOUNAS MA-PE KLO 11-15

Arkisin katetaan Kryssiin keittolounas raikkaan salaattipöydän ja itsetehtyjen leipien kera. Lounaan hintaan sisältyy kahvi/tee. Jos haluat nauttia listan annoksista lounas aikaan, sisältyvät lounaspöydän antimet annoksen hintaan.

Arkilounaan hinta

9 €/henkilö, lapsilta 1 €/ikävuosi.

ARKILOUNAAT

ma 26.8. Parsakaali-juustokeittoa (L, G)

ti 27.8. Minestronekeittoa (M)

ke 28.8. Kana-kookoskeittoa (L, G)

to 29.8. Kalasataman keittoa (L, G)

pe 30.8. Liha-paprikakeittoa (M, G)

 

VIIKONLOPPU LOUNAS KLO 12-16

Viikonloppulounas katetaan viimeisen kerran la 24.- su 25.8. Kesäkauden päätös päivänä la 31.8. tarjoillaan vaihtuvia annoksia tasaraha hinnoin sekä illalla klo 20-21,30 Savu buffet.

SATAMAN KALAPÖYTÄ

Viikonloppuisin katetaan Kryssin lounaalle maakunnan parhaimpia makuja. Monipuolisesti salaatteja, sillejä ja silakoita, lohta ja muita ahdin antimia, lihaleikkeleitä, uuden sadon perunaa, itse leivottuja leipiä, päivän keittoa ja kahvia/teetä sekä jälkiruoan.

Lounaan hinta 24 €/henkilö, lapsilta 1 €/ikävuosi.

VIIKONLOPUN KEITTOLOUNAS

Keveämmin lounasta voi nauttia keitolla. Lauantaisin teemme kolmen kalan keittoa ja sunnuntaisin lohikeittoa. Keittolounas sisältää leipävalikoiman sekä kahvin/teen ja jälkiruoan.

Keittolounaan hinta on 9 €/henkilö, lapsilta 1 €/ikävuosi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanhan savun ja Oura-oopperan menut & väliaikatarjoilut

SAVU JA TEATTERI MENUT

VANHAN SAVUN MENU

ESITYSILTOINA KLO 20-21,30 menu katetaan Kryssin alakertaan Gallerian Vanhan Savun esityksien jälkeen. Galleria Vanha Savu sijaitsee noin 200 metrin päässä Kryssistä.

RENTO MENU NOUTOPÖYDÄSTÄ

Mehevää Mattilan veljesten pulled porkia, lohkoperunoita ja grillivihanneksia, valikoima makkaroita

Caesarsalaattia ja tumma balsamico-oliiviöljykastike, Hedelmäistä coleslowta, marinoitua punasipulia, lempeän tulista chili-tomaattikastiketta, valkosipulilla ryyditettyä kurkkukastiketta, suolakurkkuja, BBQ-majoneesia ja Kryssin leivät levitteineen.

Hinta 16 €/vieras

Lippu ja lisätiedot esityksiin Galleria Vanhan savun verkkokaupasta

MENU VARAUKSET Kryssiin täältä

tai kryssi@krookka.fi tai 040-767 5512

ESITYKSET SAVULLA KLO 19,00

PE 14.6. INA FORSMAN JAZZ SEA 2019

LA 6.7. JESSE KAIKURANTA

LA 13.7. LASILLISET JUICEA

TO 18.7. RAILI JA TÄHTI

PE 26.7. TUULA AMBERLA

LA 31.8. JARKKO MARTIKAINEN

OURA OOPPERA on vuonna 2002 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja ylläpitää teatterin, musiikin ja tanssitaiteen harrastusta jäsentensä keskuudessa. Esityspaikkana näytelmille toimii Kryssin vieressä oleva Krookan merenrantanäyttämö, joka tarjoilee kauniit merinäkymät katsojille. www.ouraooppera.fi

ESITYSPÄIVINÄ ENNEN TAI JÄLKEEN ESITYKSEN ENNAKKOTILAUKSILLA, teatteri menu katetaan Kryssin Vintille. Teatteri sijaitsee Kryssin vieressä. Katsomoa ei ole katettu ja sieltä avautuu upeat näkymät merelle. Maksutonta pysäköintitilaa on runsaasti teatterin läheisyydessä.

Vuoden 2019 esitykset olivat 28.6.-7.7.2019 välisenä aikana.

Lippu varaukset ja lisätiedot esityksestä Oura-Oopperalta.

VÄLIAIKATARJOILUT

Väliajalla on mahdollista nauttia Kryssin Vintillä kahvitarjoiluista sekä alkoholijuomista ja virvokkeista. Lisäksi Vintin sisäänkäynnin läheisyydessä on Street Food piste ja alakerran palvelut ovat käytettävissänne. Etukäteen, tuntia ennen esitystä on mahdollista ostaa kahvilipukkeita Vintin baarista. Tarjoilut katetaan väliajalla noutopöytään Vintille.

Ryhmille katetaan kahvit valmiiksi istumapöytiin. Yli 20 vieraan ryhmissä kuljettaja ja vetäjä veloituksetta.

Vuoden 2020 ohjelmisto täsmentyy syksyn aikana.

 

 

 

 

 

TILAA TEATTERI JA SAVUN ESITYSTEN

TARJOILUT KÄTEVÄSTI ETUKÄTEEN!

 

 

 

 

 

Ryhmät ja yksityistilaisuudet Kryssissä

Ryhmät ja yksityistilaisuudet Kryssissä

Sataman idyllisessä miljöössä meren äärellä sujuvat mukavasti ryhmäruokailut, kahvitukset, kokoukset ja tilaisuudet. Tiloihin on esteetön pääsy ja isompienkin ryhmien ruokailut onnistuvat mutkattomasti. Päiväretkiin ryhmille voi vaikkapa yhdistää käynnin Eljas Sannan Kalasavustamossa tai opastetun kierroksen Merikarvian oppaiden johdolla.

Kryssin ravintolan tiloja, alakertaa ja vinttiä voi varata yksityistilaisuuksiin. Vintin tiloihin sopii istumaan 150 vierasta ja tilassa on esiintymislava. Vintin tilat eivät ole eristettyjä, joten tilat soveltuvat käytettäväksi ns. lämpimään vuoden aikaan. Alakerran tiloja voi varata yksityiskäyttöön kesäsesongin ulkopuolella, syyskuusta toukokuuhun. Alakerran tilaan mahtuu mukavasti noin 70 vierasta.

Tiloissa ovat anniskeluoikeudet ja tarjoilut tiloihin tulevat ravintolan kautta. Tiloissa on tarvittaessa käytettävissä wifi, valkokangas, videotykki, puheäänentoisto sekä välineet mekaanisen taustamusiikin soittamiseen.

Ota yhteyttä; niin teemme ehdotelmia tilaisuuteenne!

 

 

Sijainti

Kryssi sijaitsee Krookan satamassa,

osoitteessa Varvintie 5, 29900 Merikarvia.

Tavoitat meidät

puhelimitse +358 40 767 5512

sähköpostitse kryssi@krookka.fi

Kysy lisää tai varaa pöytä

Pöytävarauksen voit tehdä lomakkeella tai soittamalla +358 40 767 5512. Vahvistamme pöytävarauksen aina viestillä ennen kuin se on voimassa.